jerat sms

+60162611429
Hantarkan kpd saya YES atau OK utk download movie yg panas panas!! Cepat cepat...

+60103855348
Zun,im car wash now c u ofic 11pm to9, sms On aj ke 33887 ada japan model xvideo, ur sis back yet?


ni 2 sms yg terbaru.
macam2 cara org cari duit sekarang.
sape2 yg terkena mesti kaw2 kredit henset keno potong.hehee..
kena lak yg servis bulan2 bayar,tiap2 bulan byr yuran langganan la jawabnya.

bagi yang dah terkena, cara nk stop senang ja..

taip STOP atau STOP ALL dan hantar ke no servis yang telah dilanggan secara tak sengaja. selesai..







6 ulasan:

rAtu saLju™ berkata...

heheh...jom wat duet ngn dapatwang...link yg best lagi dr sms curik duet...lalala...http://hatikusuriakemboja.blogspot.com

touyakaruma berkata...

pernah dapat ... dia minta send On ke mana entah .... ada banyak aksi panas .. 3gp . Padahal handphone aku jenis yang ada lampu suluh jer.
Bayaran bukan bulan-bulan tapi minggu-minggu kalau tak silap.

Tanpa Nama berkata...

pernah reply ke no tepon org tu..kaw2 maki hamun org tu..hahha. tp pelik la x delivered pon~
penat je mnaip ;p

simieY berkata...

kalu xsilap no yang digunakan tu sistem yang kontrol.hehee..

07raflessia berkata...

kite slalu dpt msej cmnih
RM0.menangi bla..bla...
pstu huh aq trus pdm jek

r0sLiNa berkata...

kena ptng gak ek????sy skrng sllu dpt msg nie sjak t0pup bg no phne kat dier...gram siot..