• Maklumat Terkini Covid-19

    Klik untuk mendapatkan maklumat terkini berkaitan Covid-19 seperti jumlah kes baharu, kes sembuh baharu dan kematian baharu.

  • Facebook Fanpage

    Klik untuk mendapatkan perkongsian terus melalui fanpage. Terdapat sesetengah perkongsian yang hanya dibuat melalui fanpage sahaja.

  • Ciapan Twitter

    Klik untuk mengikuti kemaskini secara terus melalui twitter.

  • Youtube Channel

    Klik untuk menonton video tutorial beserta dengan penerangan terperinci di channel youtube.

  • Kisah 25 Rasul

    Bermula 4 May 2020, satu kisah nabi dari 25 Rasul akan dikongsi setiap hari dan dijangka akan tamat selepas Hari Raya Aidilfitri. Semoga kita semua mendapat manfaat.

cara parking kereta di rumah dengan selamat

sebenarnya da xtau nak cite pasal ape.
ntah camane boleh terfikir nk berkongsi cara parking kereta yang agak bergaya.
mungkin ada yang pernah guna cara ni kat rumah.
bagi yang belum pernah buat, semoga bermanfaat ;-)


mampu xkorang agak jarak kereta dengan dinding sedekat ini dari dalam keta. tak konfiden kan. senang ja ni. caranya camni..

awal muharam 1431H


Selamat Tahun Baru Hijrah 1431H buat semua pengunjung blog ni.

Ya Allah, Ya Rahman, Ya Rahim.
Muliakan sahabat - sahabatku. Bahagiakan keluarganya, sihatkan jasmani dan rohaninya, berkati rezekinya dan kuatkan imannya.
Berikan kenikmatan ibadah kepadanya, jauhkannya daripada fitnah.
Suburkan benih KEIMANAN pada zuriat keturunannya dan masukkan dia dalam golongan orang yang KAU redhai.
Amin




toyol moden

masuk ofis on pc.
tup2 ade email. orang suh tgk toyol moden.
hampehh..pagi2 dah kena main.


From: Nana
To: mylist@listingmail2009.com <<--- ptt la asyik kena serang ja email address aku. diorang ade list rupanya.