Koleksi Komik Percuma

Repost : kini anda juga boleh baca secara terus di page facebook.
Page : Koleksi Komik Hong Kong
Pautan : https://www.facebook.com/hongkongkomik/



Korang pernah baca tak buku ni??

ALAM PERWIRA
Pautan : http://cyclonmaster.blogspot.com/search/label/Alam%20Perwira

PEDANG SETIAWAN
Pautan : http://cyclonmaster.blogspot.com/search/label/Pedang%20Setiawan

JUARA-JUARA KEMBAR
Pautan : http://cyclonmaster.blogspot.com/search/label/Juara-Juara%20Kembar

JUARA JALANAN
Pautan : http://cyclonmaster.blogspot.com/search/label/Juara%20Jalanan

PENDEKAR LAUT
Pautan : http://cyclonmaster.blogspot.com/search/label/Pendekar%20Laut%20Generasi%20I

WIRA TUNGGAL
Pautan : http://cyclonmaster.blogspot.com/search/label/Wira%20Tunggal



Ade banyak lagi, rase cam malas ja nak tulis lagi.hehee..klik sini dan sini untuk cari lain-lain komik.

Kalu ade yang pernah baca masa kecik2 dulu..mesti komik dah hilang, keno bakar, kena bawak air banjir dan paling malang kena siat2 dgn bapak korang.

Semoga inisiatif ini dapat membantu anda.




Projek ini diusahakan oleh brother jifat79 dan cyclonemaster. Bagi yang agak berada dari segi wang ringgit, sama-sama la kita membantu beliau dengan menyumbang seikhlas mungkin agar usaha beliau akan berterusan.



Tak mustahil generasi ke 2 dan ke 3 anda juga akan dapat sama2 membaca koleksi komik dari blog beliau di masa akan datang sekiranya kita terus menyokong usaha murni beliau itu.


** Update
Aplikasi android untuk pembacaan secara terus.
Pautan : http://simiey.info/2017/03/aplikasi-android-bagi-koleksi-komik_19.html

1 comments:

  1. Nice post bro :) I follow u ;)

    Aku pun sama. Giler baca komik masa sekolah dulu2. Aku ada share komik feveret aku kumpul dulu2 Alam Perwira, Juara Wira dan lain-lain. Jom le ziarah blog aku kalau nak menyedut ;)

    http://cyclonmaster.blogspot.com/

    BalasPadam

Thanks for your comment.