Koleksi Komik Percuma

Repost : kini juga boleh dibaca di page facebook.
Pautan : Komik Hong Kong

Korang pernah baca tak buku ni??
ALAM PERWIRA
PEDANG SETIAWAN
JUARA-JUARA KEMBAR
JUARA JALANAN
PENDEKAR LAUT
WIRA TUNGGAL

ade banyak lagi, rase cam malas ja nak tulis lagi.hehee..klik sini dan sini untuk cari lain-lain komik.
kalu ade yang pernah baca masa kecik2 dulu..mesti komik dah hilang, keno bakar, kena bawak air banjir dan paling malang kena siat2 dgn bapak korang
simieY berani potong kuku la, mesti korang tercari2 benda alah ni kan



projek ini diusahakan oleh brother jifat79 dan cyclonemaster. bagi yang agak berada dari segi wang ringgit. sama-sama la kita membantu beliau dengan menyumbang seikhlas mungkin agar usaha beliau akan berterusan.

Tak mustahil generasi ke 2 dan ke 3 anda juga akan dapat sama2 membaca koleksi komik dari blog beliau di masa akan datang sekiranya kita terus menyokong usaha murni beliau itu.

** Update : aplikasi android untuk pembacaan secara terus.
                    http://simiey.blogspot.my/2017/03/aplikasi-android-bagi-koleksi-komik_19.html

simieY : pun da lame tercari-cari koleksi komik dewata raya. akhirnya kutemui
Share on Google Plus

About simiey

Penulis merupakan seorang blogger separuh masa dan berminat untuk berkongsi pengalaman, pengetahuan,kemahiran serta cerita-cerita menarik dengan masyarakat.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Nice post bro :) I follow u ;)

    Aku pun sama. Giler baca komik masa sekolah dulu2. Aku ada share komik feveret aku kumpul dulu2 Alam Perwira, Juara Wira dan lain-lain. Jom le ziarah blog aku kalau nak menyedut ;)

    http://cyclonmaster.blogspot.com/

    BalasPadam

Thanks for your comment.