bertuah sebab tak ade perasaan...


pelik!!~
kenapa masih rasa bertuah walaupun tAk adE perasaaN??

tAk adE perasaaN = My name is............
bertambah2 pelik pula rasanya!!~


kenapa tAk adE perasaaN??
apesal pulak nak rasa bertuah??

hmm..
dah banyak sangat soalan. hehee..

siapa2 yang rasa dirinya seorang yang bertuah sila join Cabutan Bertuah Versi Tak Ada Perasaan di blog tAk adE perasaaN Smiley

gud luck!!~




Share on Google Plus

About simiey

Penulis merupakan seorang blogger separuh masa dan berminat untuk berkongsi pengalaman, pengetahuan,kemahiran serta cerita-cerita menarik dengan masyarakat.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. memang tak ade perasaan..hhihi

    BalasPadam
  2. hihik... nak try jugak lah.. :) gud luck ye.. :)



    baca i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>BAGAIMANA NAK JADI BLOGGER YANG DIKENALI RAMAI DENGAN BERKESAN !



    BalasPadam
  3. jom takde perasaan beramai2.ekekee :)

    BalasPadam
  4. oo mengutuk yer.. haha. anyway thnx for joining.

    BalasPadam
  5. sy...ade perasaan rasenye...hehe

    BalasPadam
  6. jom cuba nasib..
    kot2 yg ade perasaan pun bertuah.hehee..

    BalasPadam

Thanks for your comment.