bertuah sebab tak ade perasaan...


pelik!!~
kenapa masih rasa bertuah walaupun tAk adE perasaaN??

tAk adE perasaaN = My name is............
bertambah2 pelik pula rasanya!!~


kenapa tAk adE perasaaN??
apesal pulak nak rasa bertuah??

hmm..
dah banyak sangat soalan. hehee..

siapa2 yang rasa dirinya seorang yang bertuah sila join Cabutan Bertuah Versi Tak Ada Perasaan di blog tAk adE perasaaN Smiley

gud luck!!~




7 ulasan:

M a W a D D a H berkata...

memang tak ade perasaan..hhihi

AiZ berkata...

hihik... nak try jugak lah.. :) gud luck ye.. :)



baca i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>BAGAIMANA NAK JADI BLOGGER YANG DIKENALI RAMAI DENGAN BERKESAN !



simieY® berkata...

jom takde perasaan beramai2.ekekee :)

.::tAk AdE pErAsaaN::. berkata...

oo mengutuk yer.. haha. anyway thnx for joining.

simieY berkata...

kantoi.hehee :)

aiNaz berkata...

sy...ade perasaan rasenye...hehe

simieY berkata...

jom cuba nasib..
kot2 yg ade perasaan pun bertuah.hehee..