blogwalking award 2010 untuk semua pengikut dan pengunjung

award yang tak seberapa. keh³

award ni simieY buat sebagai penghargaan kepada semua rakan blogger yang telah melakukan aktiviti blogwalking ke bℓog buðak χ-nakaℓ ♂ secara sengaja ataupun tidak sengaja bermula dari 17/7/09 sehingga ke hari ni.


Alhamdulillah, follower bℓog buðak χ-nakaℓ ♂ telah mencecah ke angka 300 hari ni.
follower ke 300 ialah pemilik blog Kita Tau Ke??
menurut entri terbaru Kita Tau Ke?? hari ni, 19/5/2010, "Genap sebulan aku memblogkan diri aku...huhuh".
selamat datang ke dunia blogger simieY ucapkan

simieY amat berbesar hati dan berterima kasih kepada yang sudi menjadi follower bℓog buðak χ-nakaℓ ♂

simieY harap rakan² blogger dapat menerima tanda penghargaan yang tak seberapa ni dan anda bebas untuk menggunakan semula award ni Smiley






15 comments:

  1. Macam mana nak ambil blogwalking award tu

    BalasPadam
  2. muara: pertama, klik kanan atas picture award
    seterusnya,
    1- klik Save image location untuk dapatkan url award
    2- klik Save image as untuk save award ke komputer.

    BalasPadam
  3. award blogwalking ada jgk ke..waa kreatif..hehe

    BalasPadam
  4. thanks sudi memblogwalking ke blog ni!!~
    jgn lupe amik yer ;)

    arrow tu maksudnya dah berpuluh² arah si penerima award memblogwalkingkan diri beliau.hehee

    BalasPadam
  5. ade jugak award blogwalking ehh.... kujungan melawat dari http://ohserius.blogspot.com. jom ramai-ramai eratkan silaturahim

    BalasPadam
  6. wah...naek ye..xnakal nie..=)..tp segan la..awk bg kt ifa pun..hihi

    BalasPadam
  7. amik la.jgn segan yer ;)

    BalasPadam
  8. thanx untuk award,,kehkeh.. pasan lbey..tapi kalu dapat award yang lbey specific untok kite lg besh kan..heheh

    BalasPadam
  9. hehhehhee...dpt award lak arini...huhuh...tenkiu..

    BalasPadam
  10. Wah seronoknya... ada award kat sini, dtg kat sini pun dpt award, terima kasih utk budak nakal yg tak nakal...
    Nanti saya letak kat Sahabat Norgadis
    http://sahabatnorgadis.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. perlu memeriksa:)

    BalasPadam

Thanks for your comment.