tag undang² laut cik anen


 undang-undang laut melaka
:: tag ni nampak aje senang tp susah ouh ::
:: copycat kat blog anda ::
:: guna huruf pertama nama anda untuk jawab soalan ini (cth name aku siti nurhaliza then gune laa huruf S...oke paham? ::
:: jgn2 nak hipopotamus hipokrit kalo jwb tag ni ::
:: guna jawapan sendiri taw namo tiru2 ::
:: jgn guna jawapan yg sama untuk setiap soalan ::
:: lagi satu xleh guna nama sendiri untuk soalan boy/girl name ::

~what is your name~
Mohd Suhaimi bin Abdullah

~a four letter word~
Make

~a boy's name~
Mohamad Sabri

~a girl's name~
Maizatul Ezuha

~an occupation~
Menjual Komik

~a color~
Merah

~something u'll wear~
Mask

~a type of food~
Mee Goreng Basah

~something found in the bathroom~
Mop

~a place~
Malaysia

~a reason for being late~
Malas Datang Awal

~something u'd shout~
Mak, Happy Mother's Day!!~

~a movie title~
Man Laksa

~something u'd drink~
Minuman Berjus

~a musical group~
Metallica

~animal~
Monkey

~fruit~
Mentimun

terbuka kepada kawan² blogger yang mahu cuba² tag undang² laut cik anen ni Smiley
selamat mencuba.hehee..




Share on Google Plus

About simiey

Penulis merupakan seorang blogger separuh masa dan berminat untuk berkongsi pengalaman, pengetahuan,kemahiran serta cerita-cerita menarik dengan masyarakat.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. hehe masehh...senang je ek uruf M..ekeke

    BalasPadam
  2. ade brani x l0lly?hehee..

    BalasPadam
  3. yup..kalau S mahu pitam gak nak fikir cik anen.hehee

    BalasPadam
  4. mentimun tu fruit ke? ingatkan daging.. =__=" haha



    komen i punya entry juga ye ^___^
    klik kuat-kuat>>Apabila seorang blogger marah

    BalasPadam

Thanks for your comment.