cara tukar status chat facebook jadi invisible seperti yahoo mesengger, skype, etc

mesti ramai yang tercari² cara nak set status kotak chat facebook jadi invisible.

sebenarnya senang ja caranya.
tak payah nak guna apa² application.
ikut langkah² di bawah..
kurang dari seminit siap =)


buat senarai baru..lebih kurang macam group kot.
tak kisah nak tulis nama apa.hehee..


lepas tu akan keluar kotak seperti gambar kat bawah.


seterusnya tarik ja nama² yang anda nak ke dalam kotak "Drag a friend here to add"
contohnya Dakkolin Dakkosi.hehee..jange maroh deh cik pres Smiley


seterusnya, klik Go Offline
selesai.hehee..


kalau dah tak nak main sorok², tarik balik nama tadi ke dalam senarai Other Friends


dan satu lagi cara klik Go Online kalu nak main sorok² lagi lain kali.
dah tak payah tarik² nama 2 3 kali.







Share on Google Plus

About simiey

Penulis merupakan seorang blogger separuh masa dan berminat untuk berkongsi pengalaman, pengetahuan,kemahiran serta cerita-cerita menarik dengan masyarakat.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Catat Ulasan

Thanks for your comment.