• Maklumat Terkini Covid-19

    Klik untuk mendapatkan maklumat terkini berkaitan Covid-19 seperti jumlah kes baharu, kes sembuh baharu dan kematian baharu.

  • Facebook Fanpage

    Klik untuk mendapatkan perkongsian terus melalui fanpage. Terdapat sesetengah perkongsian yang hanya dibuat melalui fanpage sahaja.

  • Ciapan Twitter

    Klik untuk mengikuti kemaskini secara terus melalui twitter.

  • Youtube Channel

    Klik untuk menonton video tutorial beserta dengan penerangan terperinci di channel youtube.

  • Kisah 25 Rasul

    Bermula 4 May 2020, satu kisah nabi dari 25 Rasul akan dikongsi setiap hari dan dijangka akan tamat selepas Hari Raya Aidilfitri. Semoga kita semua mendapat manfaat.

Misi tawan, bogel dan rakam

Baca tajuk pun dah rasa lain macam kan....

Tawan

Bogel

Rakam


Entah ape la yang berlegar kat kepala korang.
Mungkin ade yang mengharapkan sekeping dua gambar yer.
Jangan risau, gambar2 akan menyusul nanti..

Yahoo mail ke Google mail - Domain simiey.com melayang

Sbelom ni simieY guna Yahoo mail. Selepas bertukar telefon daripada Nokia E71 kepada Samsung Galaxy Tab 2 sejak 2 tahun lepas, simieY telah bertukar ke Google mail.

Sampai sekarang, Yahoo mail masih aktif tapi di sebabkan kekangan masa dah lama tak visit akaun tu.

Blog pun dah lama tak update, post kali terakhir pada Tuesday, September 16, 2014..dah nak cecah 10 bulan.

Sbelom ni, simieY ade wat pembacaan akhbar online, sambil baca sambil berkongsi la kiranya. Skarang ni, nak baca paper pon dah tak sempat. huhuu...