Cermin kokpit pesawat Rayani Air retak

Lebih 200 penumpang terkandas di Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi (LTAL) di sini semalam selepas syarikat penerbangan, Rayani Air membatalkan dua penerbangan dari Langkawi ke Kuala Lumpur ekoran keretakan pada cermin bahagian atas kokpit pesawat Boeing 737 miliknya.

 Pembatalan penerbangan tersebut menyebabkan ramai yang menyerbu pusat jualan syarikat berkenaan untuk mendapatkan penjelasan mengenai penerbangan mereka. Dua penerbangan yang dibatalkan adalah pada pukul 11.10 pagi dan 6.20 petang semalam.

 Pengurus Besar Perhubungan Awam, Anisah Azharuddin ketika dihubungi memberitahu, penerbangan tersebut terpaksa dibatalkan kerana terdapat keretakan pada cermin bahagian atas kokpit pesawat.

 Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini. Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2016&dt=0210&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_08.htm#ixzz3zk21phXi Hakcipta terpelihara

simieY:
Share on Google Plus

About simiey

Penulis merupakan seorang blogger separuh masa dan berminat untuk berkongsi pengalaman, pengetahuan,kemahiran serta cerita-cerita menarik dengan masyarakat.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Catat Ulasan

Thanks for your comment.