18 Mac 2017

50000 kad kahwin percuma untuk 300 bakal pengantin bertuah bermula Mac 2017

Kad kahwin merupakan antara item yang wajib bagi majlis perkahwinan dan masih perlu ditikberatkan walaupun pelbagai medium seperti facebook, whatsapp, wechat, twitter atau sebagainya boleh digunakan untuk menjemput para tetamu.

Kad kahwin juga boleh dianggap sebagai salah satu penyeri bagi sesebuah majlis dan tidak hairan lah jika ada yang sanggup berhabis bagi mendapatkan rekabentuk kad yang mempunyai unsur "woww" dan "gempak". 

Bagi simieY, ia terpulang kepada bakal penganti asalkan ia tidak sampai ke tahap membebankan.Terdapat sebuat syarikat percetakan di Bandar Seri Alam, Pasir Gudang bersedia untuk membantu meringankan beban bakal pengantin dengan menawarkan 50000 kad kahwin secara percuma untuk 300 bakal pengantin bertuah melalui sebuat galeri perkahwinan.

Galeri Perkahwinan Berani Kahwin bertempat di Kilang Bateri, Tampoi telah membuka pendaftaran bermula Mac 2017 hingga tempoh 2 bulan bergantung kepada sambutan.

Kepada yang berminat untuk mencuba boleh terus menghubungi pemilik galeri tersebut melaui applikasi whatsapp.Taip BERANI KAHWIN Nama Bakal Pengantin dan hantar ke 01118637506

Sememangnya ini merupakan satu usaha murni yang patut dicontohi oleh para pengusaha galeri perkahwinan sebagai salah satu tarikan istimewa.


Artikel asal : Mary Victoria Dass maryvictoria@hmetro.com.my 

http://www.hmetro.com.my/node/214505

simieY: masih simpan lagi kad kahwin dalam album...

0 comments:

Catat Ulasan

Thanks for your comment.