Kompilasi Drama Spontan Syahmi Sazli Asif dan Yoe Parang

Pasti ramai yang terhibur dengan keletah Asif dan Yoe Parang dalam Drama Spontan dari channel Syahmi Sazli. Simiey pun mula menonton bermula dari Episod 7 dan sehingga sekarang dah jadi fan diorang.

Kompilasi Drama Spontan ni sebenarnya lebih kepada untuk simpanan sendiri. Kadang-kadang nak select satu-satu episod dari Youtube terasa agak leceh pula (sebenarnya malas).

Kepada yang tidak berkesempatan untuk menonton secara terus di Youtube. Anda boleh menonton Koleksi Drama Spontan yang telah di embed dari channel beliau. Secara tidak langsung, anda masih lagi menyumbang untuk menaikkan jumlah tontonan video beliau.


Semoga terhibur dan mendapat pengajaran dari video-video yang telah dimuatnaik dan Simiey akan selalu update bila ada video baru.

Drama Spontan Episod 1 : Cinta 3 Segi 

Drama Spontan Episod 2 : Lelaki Diuji Ketika Punya Segalanya

Drama Spontan Episod 3 : Cinta Monyet

Drama Spontan Episod 4 : Harta Pusaka

Drama Spontan Episod 5 : Balasan untuk Suami

Drama Spontan Episod 6 : Suami Durjana

Drama Spontan Episod 7 : Cinta dihalang Orang Tua

Drama Spontan Episod 8 : Di sini Menanti di sana Menunggu

Drama Spontan 9 : Cerita Macam Drama Pukul 7

Drama Spontan 10 : Gelak Khas

Drama Spontan 11 : Parent vs Guru


simieY:

Tiada ulasan: