• Maklumat Terkini Covid-19

    Klik untuk mendapatkan maklumat terkini berkaitan Covid-19 seperti jumlah kes baharu, kes sembuh baharu dan kematian baharu.

  • Facebook Fanpage

    Klik untuk mendapatkan perkongsian terus melalui fanpage. Terdapat sesetengah perkongsian yang hanya dibuat melalui fanpage sahaja.

  • Ciapan Twitter

    Klik untuk mengikuti kemaskini secara terus melalui twitter.

  • Youtube Channel

    Klik untuk menonton video tutorial beserta dengan penerangan terperinci di channel youtube.

  • Kisah 25 Rasul

    Bermula 4 May 2020, satu kisah nabi dari 25 Rasul akan dikongsi setiap hari dan dijangka akan tamat selepas Hari Raya Aidilfitri. Semoga kita semua mendapat manfaat.

Memaparkan catatan dengan label contest. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label contest. Papar semua catatan

7 Mei 2010

Weeave Contest (Digi)

perasan tak iklan terbaru digi kat bahagian atas blog ni Smiley

wahh... gilir2 keluar pulak iklan Maggi dengan iklan Digi ni
suke³ Smiley
tak salah kalau mencuba, xkeluar modal pun.hehee..
hanya dengan buat 4 cara mudah, dah berpeluang untuk menang Macbook Pro. menang Blackberry Bold pun jadi la daripada tak dapat apa²


Smiley

step 1 : register
step 2 : share
step 3 : earn
step 4 : lead

untuk menyertai contest ni, klik pada gambar atau pada iklan Digi pada blog ni kalau dia keluar.
nak senang, klik ja kat sini.

senang ja kan..

28 Apr 2010

bertuah sebab tak ade perasaan...


pelik!!~
kenapa masih rasa bertuah walaupun tAk adE perasaaN??

tAk adE perasaaN = My name is............
bertambah2 pelik pula rasanya!!~


kenapa tAk adE perasaaN??
apesal pulak nak rasa bertuah??

hmm..
dah banyak sangat soalan. hehee..

siapa2 yang rasa dirinya seorang yang bertuah sila join Cabutan Bertuah Versi Tak Ada Perasaan di blog tAk adE perasaaN Smiley

gud luck!!~




21 Apr 2010

MAGGI® Mee My Way™ contest

arini dah masuk hari ketiga simieY dapat buffered campaign dari Maggi Smiley
simieY dengan sukacitanya nak bercerita sikit tentang contest ni
sebelum tu klik dulu iklan maggi yang keluar kat atas
baru la best sikit nak bercerita Smiley

kalau tak silap simieY, ini kali kedua Maggi buat contest.
mungkin disebabkan sambutan yang menggalakkan sebelum niSmiley

sekarang ni dah ada balik iklan 2 orang budak laki masuk pasar basah.
tengok ikan teringat Maggi Mee.
tiba2 sorang hilang
tup2..keluar dari kotak fiber sambil angkat ikan tinggi2 dan jerit

besarrrr punyerrrr!!!Smiley


lucu betul.hehee..


cara menyertai contest ni senang jer dan 30 finalis akan dipilih untuk diundi

28 Mac 2010

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100

contest ini diambil dari blog apih yang dicilok dari blog malwana yang mana datangnya dari blog diari seorang lelaki.
panjang betul ceritanya.hehee..

syarat-syarat penyertaan:

1- pasang banner contest


2- backlink ke entri asal contest :


3- apa simieY nak buat kalau diberi RM100

22 Mac 2010

DiGi’s So Easy to be Famous Contest

hehee...
dengan muka yang tak malu kawe masuk contest DiGi’s So Easy to be Famous.
tengok gambar kat bawah.
teka la mana satu kawe.hehee..



nanti pakat2 vote tau.hehee..

alang-alang dah masuk contest, kawe pun masuk contest untuk video skali.

vote kaweyer.hehee..
thanks!!~




13 Sep 2009

Raya Gaya Mamee

simieY®
macam menarik ja kempen yang Mamee Sllrrrp anjur ni. Pernah tgk iklan kat tv3,mau haru-biru orang kampung.hohoo..
sapa-sapa yang nak mencuba nasib, Kawe sokong sangat-sangat. mana la tahu, rezeki raya kamuorang.
Kawe baru ja dapat email tentang kempen ni dari Nuffnang malam tadi,geng-geng dah register dengan nuffnang belum?
Kawe pun nak cuba nasib gak, kot sangkut seringgit dua.

Geng yang nak sertai kempen ni, Kawe ucapkan selamat berjaya!!