• Maklumat Terkini Covid-19

    Klik untuk mendapatkan maklumat terkini berkaitan Covid-19 seperti jumlah kes baharu, kes sembuh baharu dan kematian baharu.

  • Facebook Fanpage

    Klik untuk mendapatkan perkongsian terus melalui fanpage. Terdapat sesetengah perkongsian yang hanya dibuat melalui fanpage sahaja.

  • Ciapan Twitter

    Klik untuk mengikuti kemaskini secara terus melalui twitter.

  • Youtube Channel

    Klik untuk menonton video tutorial beserta dengan penerangan terperinci di channel youtube.

  • Kisah 25 Rasul

    Bermula 4 May 2020, satu kisah nabi dari 25 Rasul akan dikongsi setiap hari dan dijangka akan tamat selepas Hari Raya Aidilfitri. Semoga kita semua mendapat manfaat.

Memaparkan catatan dengan label iklan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label iklan. Papar semua catatan

6 Feb 2012

cara dapat iklan google adsense dari Malaysia

akaun google adsense dah diluluskan. kod iklan google adsense pun dah pasang pada blog/website.
selesai satu masalah.

aishh..asyik keluar iklan dari luar negara ja ni. takkan nak harapkan omputih klik iklan-iklan yang keluar. blog pula dalam bahasa melayu, paham pulak diorang.huhuu..
masalah juga ni..tak boleh jadi.

hari-hari baca akhbar online Berita Harian. elok ja iklan dari Malaysia kat situ. camane yer dia buat. iskk..tak boleh jadi ni.

cuba search kat google kot2 ada tips untuk dapatkan iklan google adsense dari Malaysia. hmmm..banyak la pulak entri yang ngajar cara buka akaun google adsense untuk blog bahasa melayu.

4 Sep 2010

koleksi iklan raya petronas di youtube

Secara umumnya, kebanyakan dari kita dibesarkan dengan iklan-iklan dari Petronas. Iklan dari Petronas sentiasa dinanti menjelang sambutan perayaan seperti Hari Raya Puasa, Chinese New Year, Deepavali, Hari Kemerdekaan dan lain-lain.

simieY juga tidak terlepas dan turut terkesan dengan iklan-iklan dari Petronas ini.

Jom kita sama-sama menonton kembali video iklan raya dari Petronas.hehee..

update: 27-01-2012
Says.com juga telah mengiklankan Koleksi Iklan Petronas dan anda boleh menonton koleksi penuh iklan berkenaan dengan klik link yang telah simieY letakkandi bawah. Terima kasih..
Klik di sini untuk Koleksi Iklan Petronas Says.com